Jos ruoskisi itseään oikein urakalla, olisiko siitä hyötyä, saisko itsensä ruoskimalla liikkeelle. Voin vain kuvitella mitä Murmelin päässä liikkuu, mutta ei se voi tästä kovin kaukana olla.

Senkin paska äiti, huoneen remppa on kesken, lupaat vaan että kyllä se siitä etenee, eipä vaan siltä näytä. Silikonin rippeet roikkuu katosta, lattianpäällysteestä puuttuu paloja, mitään uutta luvattua sänkyä ei näy mailla ei halmeilla. Katto piti maalata jo kesällä, eikä sen eteen ole laitettu yhtään tikkua ristiin. Vaikuttaa vähän että koko homma jää tekemättä. Kukahan nuo tapetit repii pois, kukahan nuo seinätkin maalaa. Kysympähän vaan.

Entäs tuo pyörä? Kiitos vaan siitäkin pettymyksestä kun ei se ole edelleenkään kunnossa, eikä mitään pläniä kuinka se tulisi kuntoon. Saat ihan kiltisti kuunnella ulinaa ja kyselyä just tasan niin pitkään kunnes sillä taas pääsen ajamaan.

Jep, kiitos rakas Murmeli, äiti ryhdistäytyy. Eihän se sinun vikasi ole että olen liikaa haalinut. Muistutampa jälleen itseäni asioiden tärkeysjärjestyksestä ja priorisoinnista. Taitaa olla todellakin tarvetta tehdä hommalista. PRKL, nyt niskasta kiinni!